2019. november 23., szombat

11. Moly-szülinap

Sziasztok kedves olvasóim! Ma egy igen érdekes eseményre mentem el családommal. Ez nem volt más mint a 11. Moly szülinap! Azért is volt számomra fontos, mert ebben a közösségben kipróbálhattam önmagamat. Fogalmazzunk úgy, hogy itt gyakotoltam be azt, itt gyűjtöttem olyan tapasztalatot, amit a blogon tudok alkalmazni. Ezért úgy köszöntem meg nekik, hogy elmentem erre az eseményre.

Utunk azért is volt izgalmas, mert még életemben nem voltam ilyenen. Nehéz volt teljesen ellazulni, mert arra jöttem rá, hogy senkit sem ismerek. Majd kezdtem feloldódni. 
Már nagyon kiváncsi voltam a "híres" welcome kekszre, ami minket várt a bejáratnál. Nagyon finom volt, fantasztikus ízek tömkelege. 

Kis idő múlva kezdődött a Merítés-díjátadó. Szerintem ez nagyon érdekes volt. Sok mindent megtudtam. Jó volt ez a kis beszélgetés az írókkal. Mindenképp hasznos, szórakoztató és tanulságos volt. Ez alatt a kis idő alatt jobban megtudtam ismerni az írókat.

Majd ezután magáról a Merítésről szóló beszélgetés következett. Szerintem ez egy komolyabb dolog volt, ami mégtöbb odafigyelést igényelt. Itt is plussz információkkal gazdagodtam. Mind a két beszélgetésnél jól éreztem magam és mindegyik tartalmas volt. 

Az irodalmi kvízben nem játszottam, de a kérdésekre, feladatokra felfigyeltem. Néhányra tudtam is a választ, de egypár nehezebbre viszont nem. Ha jól láttam az összes kreatív feladatnál, az összes csapatnál vicces végeredmény született.
Következett a tortázás. Itt nagyon kiváncsi lettem, mert ahogy elnéztem a múltkori torta nyertesének művét, ezt gondoltam: ha ilyen volt a múltkor, milyen finom lehet majd most. Szavaztunk is egyre, ami nagyon ütősen nézett ki. Mégsem azt kóstoltuk meg. A hugom azt hiszem egy epreset evett, én édesanyámmal ezt a finomságot, ami a képen van. Ez egy narancsos csokis volt. Iszonyat finom. Ritkán eszek ilyen jót.
Majd jött a kemény dió. A tombola. Nem szoktam tombolázni általában. Most 4-et vettünk. Ebből 2 volt nyerő. A szívem kiesett amikor sorsoltak és amikor szurkoltam, hogy kapjak egy jó könyvet. Sajnos a gyerekkönyv (és az unikornisos puzzle) teljesen elfogyott így a hugomnak nem jutott valami jó és emiatt szomorkodott. Amit kinéztem, azt is elvitték, de legalább kaptam egy marha jó méghozzá dedikált könyvet hozzáillő könyvjelzővel:
Mellette található a két győztes könyvjelző és amit a helyszínen vettünk Molyos kitűző. Mivel nagyon szeretem ezt a "katonás" témát, így az ízlésemnek megfelelő szerintem.

Na és most jöjjön a mélyvíz: kiket ismertem meg? Nem voltam most olyan társalgó kedvemben valamiért. Kicsit szorongtam is, kikhez kapcsolódjak be. Majd két olyan emberrel találkoztam akik nagyon kedvesek és megértőek voltak. Hihetetlen, az egyiket már régóta figyeltem és ez óriási örömöt jelentett. Én voltam köztük a legfiatalabb, de így is jó kapcsolat alakult ki köztünk. Ez a két ember nem volt más, mint @nyivák és @Börtöntöltelék. Szerintem ez egy jó kis barátság kezdete lett.

A napot egy McDonalds látogatással zártuk (ahova ritkán térek be). Elfáradtunk, de élményekkel volt dúsítva a lelkünk.

Remélem semmit nem hagytam ki. Boldog szülinapot Moly! Nektek viszont további szép napot kívánok! Luca

A nap kérdése:
-voltál már Moly-szülinapon?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Margaret Mitchell: Elfújta a szél (étékelés)

  Sziasztok kedves Molyok! Legújabb bejegyzésemben egy olyan könyvről hoztam nektek értékelést, amiről sose gondoltam volna, hogy valaha is ...