2020. április 19., vasárnap

Rovat beharangozó!- Mesék a szélben

 Sziasztok kedves Olvasóim! Mint tudjátok ezen a blogon jelenleg egy rovat fut. Hát most ez megváltozik. Új rovatot indítok. Ennek címe nem más mint Mesék a szélben. Ebben a bejegyzésben röviden arról írok, mire is számítsatok, mik lesznek ebben a rovatban, milyen tartalmak.

Kinek/kiknek csinálom ezt a rovatot?
Anyukáknak és gyerekeinek, kistesóknak, nagytesóknak, vagy olyan embernek aki csak egy kis mesére és vidámságra vágynak. Egy olyan helyre, egy olyan világba ahol megnyugodhat az ember.

Milyen tartalmak lesznek itt?
Úgy gondoltam, mivel nagyon szeretek mesét olvasni és írni, így megosztok veletek minden héten egy pár történetet. Szóljon ez királyokról, hétfejű sárkányokról, kastélyokról, pillangókról, vagy bármilyen mesés dologról. Olyanokról amiket a szülő, vagy bárki más fel tud olvasni egy kicsinek akár estimeseként vagy csak úgy. 

Hogy jött az ötlet?
Mostanában sok anyukát követek akiknek most a gyerekük/gyerekeik otthon vannak. Ovisok és sulisok. Belegondoltam mennyire hiányozhat nekik az ovi, az osztály és csoporttársaik, a mese. 

Milyen tartalmak ezek?
Abszolút családbarát. Kicsiknek és nagyoknak való.

Mindenkit várok nagy szeretettel. Kalandozzunk, meséljünk! Remélem tetszett a bejegyzés. Ha nem akarsz lemaradni a további tartalmakról akkor nyomd meg a rendszeres olvasás gombot. Szép napot kívánok! 
Luca

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Margaret Mitchell: Elfújta a szél (étékelés)

  Sziasztok kedves Molyok! Legújabb bejegyzésemben egy olyan könyvről hoztam nektek értékelést, amiről sose gondoltam volna, hogy valaha is ...